Over

Vriendelijk

Gezellig familiebedrijf
R

Eigen kwekerij

Wij kweken alles zelf

Scherpe prijzen

Mooie tuinen voor iedereen!

0222 311270

Bel voor de mogelijkheden

Tuinboerderij de Halm die tovert met planten

Tuinboerderij de Halm is gevestigd aan de Hoofdweg midden in de mooie polder Eierland, nabij De Cocksdorp op het waddeneiland Texel. Met een vast team van bevlogen hoveniers bieden wij u een breed scala van producten en diensten aan voor uw tuin. Tuinaanleg, tuinonderhoud en een eigen kwekerij, waar wij de mooiste beplanting kweken. Want daarin zijn wij gespecialiseerd. Wij gebruiken voor tuinaanleg ook altijd onze eigen unieke planten. Kom gerust eens onze kwekerij bezichtigen om inspiratie op te doen! Dan kunt u meteen een kijkje nemen in onze showtuin en theetuin. In de nostalgische boerderij vindt u een leuke winkel waar u allerlei leuke accessoires kunt kopen.

Tuinboerderij de Halm

"Persoonlijke paradijsjes creëren, elke dag weer!"

– Robin Stroo, eigenaar Tuinboerderij de Halm
Tuinboerderij de Halm

Familiebedrijf met een persoonlijke service

Tuinboerderij de Halm is een echt familiebedrijf. Dat merk je aan de gezellige sfeer en de persoonlijke service. Eigenaar Robin Stroo, die zijn hoveniersopleiding voltooide in Alkmaar, nam in 2014 het bedrijf over van zijn moeder. Zij werkte ooit op de akkerboerderij van zijn vader, waar ze begon met tuinontwerp. Dit bleek zij goed in de vingers te hebben, en in 2007 begon ze het winkeltje zoals we dat nu kennen, met de mooiste planten, bloemen en siergrassen van eigen kweek. Tegenwoordig werkt Robin samen met zijn vader, drie hoveniers en zijn vriendin, die u van harte welkom heet in de winkel!

Hoofdweg 41, 1795 JA De Cocksdorp

di – vr: 09.00 – 17.00 uur
za – ma: gesloten

Zoekt u een vakkundige hovenier voor uw tuin?

Schakel dan Tuinboerderij de Halm in! Wij komen langs voor een vrijblijvende inventarisatie voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Of loop eens onze gezellige kwekerij binnen!