Tuinaanleg

Vriendelijk

Gezellig familiebedrijf
R

Eigen kwekerij

Wij kweken alles zelf

Scherpe prijzen

Mooie tuinen voor iedereen!

0222 311270

Bel voor de mogelijkheden

Tuinaanleg van tuinontwerp tot droomtuin

Voorafgaand aan tuinaanleg van Tuinboerderij de Halm gaat altijd een grondig, op maat gemaakt tuinontwerp vooraf. Want een goed begin is het halve werk! Een mooie tuin gezien in een magazine? Op vakantie? Eigen ideeën zijn altijd welkom. Samen gaan we ervoor zitten en tekenen uw toekomstige tuin uit. Persoonlijke wensen en uw budget, gecombineerd met onze technische kennis resulteren in het tuinontwerp waarmee we aan de slag gaan. U weet dus vooraf precies wat u krijgt en voor welk budget. Een strakke, moderne tuin of liever een romantische inclusief tuinkabouters? Tuinboerderij de Halm verzorgt tuinaanleg voor elke tuin met evenveel bevlogenheid!

Welke tuin past bij u?

Bij tuinaanleg komt u voor vele keuzes te staan. U wilt tenslotte jaren vooruit met uw tuin! Tuinboerderij de Halm adviseert u graag over de mogelijkheden. Ligt u het liefst languit te zonnen in de tuin? Of bent u meer van het wijntje na een werkdag? En hoeveel onderhoudstijd wilt zelf verrichten aan uw tuin? Sierbestrating is natuurlijk ideaal als u het minimale wil doen. Even de bezem erover en klaar! Maar prachtig kunstgras is ook een optie. Het valt soms nauwelijks te onderscheiden van een goed onderhouden gazon, en u heeft altijd mooi groen gras.

Wij plaatsen schuttingen, vlonders en veranda’s, leggen sierbestrating en vijvers aan, wat u maar wilt!

 

Texel

 

De Cocksdorp

 

Den Burg

 

Den Hoorn

 

Wilt u mooie tuin om jarenlang van te genieten?

Neem dan contact op met Tuinboerderij de Halm voor de beste tuinaanleg! Wij komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.